Starters och skaderapport

Preliminära starters Sverige

Offensiva:                                Defensiva:

OL      Elias Gröön                      DL      Claes Unestål

OL      Jesper Johansson             DL      Elias Gröön

OL      Lukas Klang                    DL      Joakim Öhrn

OL      Daniel Risberg                 LB      Ludwig Bauer

OL      Sebastian Johansson        LB      Filip Jönsson

WR     Oscar Bengtsson              LB      Henrik Örvell

WR     Damien Scannella            LB      Pontus Westman

WR     Kimie Svenningsson         DB     Adam Endler

WR     Sebastian Gauthier           DB     William James

RB      Hampus Hellermark         DB     Christian Pavlic

QB     Andreé Jenmert               DB     Ville Olsson

  

Skador

Ute:               WR     Filip Persson               Arm

                     OL      Adriano Labbate          Fot

Tveksam:       OL      Lukas Klang                Fot

                     OL      Theodor Andersson     Fot

                     WR     Sebastian Gauthier      Huvud

Trolig:            DL      Kardo Soransson         Förkylning

                     DB     Doctor Cassama          Förkylning



Följ VM på saffmediablogg.blogg.se


Live stream: http://www.ezstream.com/broadcasts/index.cfm?fuseaction=usrbrd&broadcasterid=55993

Play-by-Play och Live stats: http://www.sidearmstats.com/ifaf/football/game6/ 


Kommentarer
Postat av: Niklas

Tjenare jag har ett problem. När jag trycker på matchen jag vill se så öppnas inte media playern. Tänkte Bara höra om det bara var jag som hade dett problem eller om det finns fler.??

2009-07-01 @ 17:43:49
Postat av: Jaaaa

fy fan dålig sveriges qb Andreé Jenmert är alltså, är väl inte svårt att gissa att det var pappas förtjänst att han är med! Men kom igen Andreé Jenmert du är bäst......

2009-07-01 @ 19:16:07
Postat av: FÖRFAN

byt QB..........!

2009-07-01 @ 19:17:50
Postat av: Anonym

KAN NÅGON SÄTTA IN FABIAN ISTÄLLET. ANDREE SUGER BALLE

2009-07-01 @ 19:18:50
Postat av: jenmert= skämt

Fabian inne nu som QB!



bra beslut få bort andree för helvete jag har sett u-13 Quarterbacks som är mer komplett som QB än vad jenmert är.....

2009-07-01 @ 19:33:06
Postat av: Anonym

tack janne

2009-07-01 @ 19:56:09
Postat av: Jaaaaa

Andreé Jenmert qb rating = -100 hahahaha fy fan va den tjocke jävlen är dålig, han är där bara för att hans pappa är head coach. GO FABBE!!!!

2009-07-01 @ 19:56:53
Postat av: Anonym

Kan ni variera Rbs lite? vi vill se dem andra spela också.

2009-07-01 @ 20:03:03
Postat av: Mamma

Trist med alla dessa barnsliga kommentarer.Killarna behöver support inte knäckas.Tack för en superbra och intressant blogg.Ni gör ett toppenjobb oavsett vad killarna på sandlådenivån tycker.

Offense gjorde ett bra jobb mot Frankrike idag så vad är problemet?

2009-07-01 @ 21:33:09
Postat av: Big Dog

Grattis till segern Sverige! Defense wins championships!!!

2009-07-01 @ 21:33:58
Postat av: Lena

Håller med "Mamma". Det behövs inga barnsliga kommentarer. Hoppas att vi alla som tittar verkligen vill att Sverige ska vinna sina matcher och inte att laget ska misslyckas bara för att vissa inte tycker om specifika spelare...

GRATTIS, SVERIGE....

2009-07-01 @ 21:51:28
Postat av: Gunnel

Helt rätt "mamma".

Kom igen Andree. Stort Grattis, Sverige.

2009-07-01 @ 22:19:22
Postat av: Mamma oxå

Håller med mamma och Lena - Det gick kanon idag och det ska vi vara glada för <3 Grattis Sverige!

2009-07-01 @ 22:20:06
Postat av: dom som inte tål höra sanningen har inget här att göra

jag trodde man var ute efter att vinna matcher inte förlora dom...så för att vinna matcher så krävs det också att man tål sanningen och jenmert håller inte som en QB på denna nivån... det är bara sanningen och det har vi fått beviset på nu i 2 matcher i rad.. all cred går till laget som lyckas att ta hem en vinst mkt bra jobbat grabbar! och bra beslut av Coacherna att ta in Fabian som QB istället när han kom in på planen så fick Sverige på anfallet vilket gör att man scorar och vinner matcher! hoppas bara coacherna satsar på Fabian nästa match också! då ska vi nog kunna slå tyskarna

2009-07-01 @ 22:30:14
Postat av: Jaaaaa

svar till "Mamma": Jag anser bara att andre är med för hans pappa är head coach men jag kan ju inte säga att offense gjorde en bra match när andre spelar. Tycker också att det är lite svagt att mina gamla inlägg har gått bort. Jag håller med dej också på att killarna behöver support men undra hur det känns för dom andra killarna som har jobbat röven av sig för att komma med i j-landslaget han andre måste ha missat typ all träning för han har ingen bra höger arm jag tycker inte heller att han ser snabb ur i fötterna men vad vet jag minus 100 i qb rating är ju typ SKIT DÅLIGT. Jag tror andre har kommit med på en räkmacka. När jag ser matchen så tycker jag att det ser ut som att inte andre håller klassen att spela i ett JVM även om alias "mamma" anser att det är sandlådenivå så måste en kille i ett j-landslag bli i tåla att bli ifrågasatt.



Grattis Sverige och GO FABIAN!!!!

2009-07-01 @ 22:53:53
Postat av: Adam

Att bli ifrågasatt är väl en sak. Men en massa skitsnack om spelare är INTE okey, och dessutom glädjas åt någon annans motgång är riktigt elakt. Bättre att gratta laget och inte kasta skit på någon som har det jobbigt...

2009-07-01 @ 23:07:30
Postat av: jets-fan

All games of JWC 2009 live here:



http://www.sportslivestreaming.com/

2009-07-01 @ 23:10:28
Postat av: J-Landslaget

Jag undrar verkligen varför man inte låter de andra RB spela. Dessa killar han tränat röven av sig i många år och kämpat för att komma till Junior landslaget. Nu får de inte spela? Jag tycker inte heller det är värt att lägga ut så mycket pengar som begärs för att åka o spela några drives som RB... hur kul kan det vara? Coacherna måset skifta, för just nu ser faktist inte RB statestiken på Hampus bra ut... ärligt talat. Jag tycker laget kämpar bra, men det finns så mycket folk i laget som inte får chansen, och även om de gör de bra, så får de ingen start nästa match (FABIAN). Kom igen nu Janne, o de andra...



GO SVERIGE!

2009-07-01 @ 23:23:47
Postat av: Lets go

Vi låter statsen tala för sig nu och hoppar över allt skitsnack. Tråkigt att Andre har motgång, kämpa på så fixar det sig!! Tycker Fabian är grym på planen!! Spelar riktigt smart! Grattis, kul att se dig spela. Lite mer rotation på vissa positioner skulle vara kul att se, så länge de håller den standard som krävs, inte bara runningbacks. (Alla Runningbacks tror jag verkligen håller standard)

2009-07-02 @ 01:28:39
Postat av: Anonym

Ni säger att vi som kommenterade är barnsliga. som någon annan sa så håller vi oss till sanningen, andree passar inte som QB i JLL eller i ett JVM så fort andree byttes ut mot fabian så gick det bättre. andree har alldeles för mycket självförtroende.

2009-07-02 @ 03:01:29
Postat av: Mamma

Nu tycker jag det är en högre nivå på kritiken.Självklart ska man få uttrycka åsikter om man är missnöjd.Men det är viktigt att kritisera på rätt sätt.Sandlådenivå blir det om man skriver att någon "suger ba....".Kritik framförs av genomtänkta argument utifrån hela situationen.Grattis igen Sverige ni är otroliga och lycka till mot Tyskland.Vi krossar dem.

2009-07-02 @ 09:55:16
Postat av: Till alla "mammor"

Ni förstår inte spelet på samma sätt som vi spelare gör. Vi vet när en person spelar dåligt och behöver bytas ut. Men när Hc inte byter ut dessa spelare så klart att det finns folk som blir upprörda. Varför har alla "second strings" betalat flera tusentals kronor? För att stå på sidlinjen och titta på?

2009-07-02 @ 10:12:16
Postat av: Suss

"Till alla "mammor""! Jag tror du missar en viktigt sak, ingen säger att det är fel att kritisera eller ha synpunkter däremot beror det på vilken nivå man väljer att lägga diskussionen! Jag tycker det är intressant och lärorikt att läsa när någon som är mer insatt kritiserar eller har synpunkter på spelet eller lagsammansättningen. Däremot är jag riktigt trött på att läsa magsurt gnäll som en del ständigt häver ur sej. Läste en del forum tidigare men slutade eftersom det bara var gnäll av personer som inte verkade kunna så mycket om fotboll som de ville ge sken av. Det är aldrig roligt att bli kritiserad men är det konstruktiv kritik (och inte bara gnäll) så kan man ta till sig och utvecklas. Nu vill jag komma med kritik ;) Du skriver att "Ni förstår inte spelet på samma sätt som vi spelare gör. Vi vet när en person spelar dåligt och behöver bytas ut". Tycker du är lite fel ute! Självklart är ni spelare väldigt kunniga och ni ser förstås spelet på ett annat sätt än vi i publiken, men det finns massor av mammor (och pappor!) som har stora kunskaper om amerikansk fotboll!

Det är ingen lätt sport att sätta sig in i och förstå, men så förbaskat rolig så att man vill lära sej mer hela tiden! Det måste vi väl vara överens om? ;)

2009-07-02 @ 12:06:24
Postat av: OKEJ! SVERIGE/MORSOR

HAHAHA säger jag bara.. och till morsorna var inte så glada att ni bara ser det som är på ytan och inte under...



PEACE OUT... DUDES!

2009-07-02 @ 17:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0