Underbara söndag

Lag Sverige har idag fått en lite lugnare dag för att börja ladda upp batterierna inför vad som komma skall. Vädergudarna har lugnat ner sig lite och temperaturen har hållit sig runt 25 grader med solmoln och skön bris. En lättare walkthtrough har genomförts samt lite boll och lek i Hoover Park för att ta tillfället i akt att njuta av miljö, intryck och välbefinnande. Ville man fick man även vara med på den katolska högmässa som hölls i skolans kyrka.

Lägrets första gympass har även genomförts och trotts ett par dagars hård fotbollsträning var det många spelare som gick in och höjde sina maxresultat, t ex William James ökade sitt pers i benböj från 150 till 220 kg. Fystränare Niclas Carlson var mycket nöjd, hans kommentar om läget var talande. "Bra. Bättre än vad jag hade förväntat mig." Och de som känner Niclas vet vad en sån kommentar betyder.

Eftermiddagen fick spelarna ledigt för att vila kropp och knopp, något som uppskattades. Spelarna har en Players Lounge med pingisbord, biljardbord, xbox, playstation, TV och lite annat smått och gott. Där kan alla lags spelare umgås och aktivera sig tillsammans, något som det svenska och amerikanska laget gjort under hela vistelsen.

Kvällen gick i föreläsningarnas tecken där först Tyrone White, en tidigare prisad spelare på West Virginia numera författare och föreläsare, föreläste om vikten av måslättningar och hur man når sina mål. Föreläsningen hölls för det svenska och amerikanska lagen tillsammans innan lagen skilldes åt. USA:s head coach Chuck Kyle, en av de mest legendariska High school coacherna i USA, tog sen hand om det svenska laget och Sveriges head coach Jan Jenmert fick en stund med det amerikanska laget.


HC Chuck Kyle


HC Jan Jenmert

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0