Intervju 080927



Inför stundande FInnkamper i Helsingfors nästa helg var SAFF Media ute på Midgårdsvallen och tittade på.

- Seniorlandslagets träningsläger

- Utvecklingslandslaget, Ungdom (ULU) träningsläger & träningsmtach mot Norge

- Damlandslagets träningsläger och träningsmatch mot Arlanda Jets U17

Mycket trevligt och massor av amerikanskfotboll samlade tillsammans, det är alltid en härlig miljö att vistas i.

Vi träffade förbundskapten Kristian Thore och vi passade på att ställa några frågor...

SAFF Media

SM Final Senior



Skulle den fjärde SM finalen bli lika spännande och rafflande som lördagens finaler bjöd på?

Det vart en lektion i anfallsfotboll då totalt 1164 yds producerades denna afton. 2400 betalande stod för en folkfest utan dess like, det var nästan som en "bal på slottet".

SMM tog hem guldet och kontrollerade matchen ifrån halvtid.

Håll tillgodo med filmen, även om den kom sent...

Grattis alla SM finalister önskar vi på,

SAFF Media

Intervjuer 2008-09-21



Och så var det dags för sista dagens intervjuer från finalhelgen.

Höjdpunkter från seniorfinalen kommer att komma inom kort.

Håll tillgodo, så länge!

SAFF Media


U19 SM Final



Söndagens första final var en repris på föregående års final, Jämtland Republicans mot Stockholms U19 "power house", Northside Bulls. Som i de andra finalerna rivstartade denna match med stora spel och spänning och halvtidsresultatet skrevs till 13 - 13.

I andra halvlek lyckades Bulls dra ifrån med hjälp av den storspelande Bulls QB, Damien Scanella (MVP) och Northside Bulls stod som mästare med siffrorna 28 - 13.

Håll tillgodo med filmen,

SAFF Media

Pressinformation



Höjdpunkter SM FInal Senior

Hej!

Här kommer lite information gällande den s.k. highlighten från seniormatchen. Vi i SAFF Media satsade all vår tid igår till att leverera färskt material till Viasat Sport sändningen. Vi lyckades få med ett antal klipp och intervjun med mästartränaren Johansson.

Det har inneburit att det kommer att dröja en liten stund inann denna highlight publiceras då filmmaterialet är grymt bra och vi vill kunna leverera en bra produktion till er. Med tanke på hur matchen tog form så finns det många klipp att välja mellan.

Jag vill passa på att rikta en stor kram och ett ödmjukt tack till de medarbetare i SAFF Media som kämpade beundransvärt under helgen med att dokumentera våra fantastiska finaler, ni är fantastiska!!!

Ett stort tack till,

Kameramän
Andree Jenmert
Pablo Valenzuela
Patrik Westman
Michel Jenmert


Kommentatorer
Marlon Ahlm
Robert Sundberg
Henrik Sjöstrand


Producenter
Jimmy Mitra
Carina Jenmert


Vi vill även skicka ett tack till SM General, Mikael Roos för förstaklassigt omhändertagande under helgen!

SAFF Media

U17 SM Final 2008



Dagens andra SM Final var en mycket spännande tillställning. Arlanda Jets rivstartade med en TD på sitt första spel och Kristiansstad svarade med samma mynt. Länge stod matchen och vägde men på andra halvleks avspark sprang Alexis Koyfis hela vägen till ledning för Predators.

Arlanda arbetatde sig tillbaka i matchen med hjälp av ett kraftigt publikstöd och lyckades reducera till 13 - 15 men misslyckades på 2 poängsförsöket som hade skickat matchen till förlängning. Predators lyckades ta tiden av klockan och SM guldet var ett faktum.

Bra match, Bra publik, Bra spänning!

Heja Svensk Amerikansk Fotboll!

SAFF Media

Intervjuer 2008-09-20



Intervjuer SM Finaler

Här kommer lite prat ifrån dagens SM FInaler i U15 & U17, håll tillgodo!

SAFF Media

Historisk SM Final



Historisk SM FInal U15

Dagens första SM final stod mellan 2 STAFF lag, Arlanda Jets ledda av den smått legendsriske Coach Andersson och Täby Flyers ledda av Coach Strand. 1:a halvleken var mycket jämn och bra och slutade 6 - 13 till Arlanda. De första minuterna i 2:a halvlek avgjorde Arlanda matchen och tog ledningen markant med 27-6 och matchen vände till ett ställningskrig.

Arlanda avslutade med att köra en QB sneak för TD med 31 sekunder kvar av matchen för att slutställa slutresultatet till 34 - 6. Det kanske hade varit gott att se en klassik "take a knee" formation vid den tidpunkten, men all heder åt Täby Flyers som spelade som en värdig motståndare denna dag.

Grattis Arlanda till det historiska SM guldet & håll tillgodo med filmen!

SAFF Media


Webbradio LIVE från SM-finalerna


För den som inte har möjlighet att komma till Zinkensdamm och se SM-finalerna på plats, så erbjuder SAFF i år möjligheten att följa matcherna via webbradio. Alla fyra finalerna kommer att bevakas i direktsändning; U15, U17, U19 och senior.

Kommentator är Henrik Sjöstrand, med hjälp av en och annan gäst under helgens gång.

För att lyssna på sändningarna från Zinkensdamm behöver du bara klicka på spelaren här ovan. Via länken här brevid finns också möjlighet för dig som lyssnar att chatta med andra lyssnare, och att ställa frågor direkt till arenan.

Man kan inte garantera att vi hinner svara på alla frågor, men vi ska självfallet göra vårt bästa. Sändningarna börjar ca 15 minuter före avspark i respektive match.

Välkommen

Henrik Sjöstrand
Presschef
Svenska Amerikansk Fotbollsförbundet

Intervjuer 2008-09-13




Här får vi höra ett par profiler uttala sig om helgens bravader och hur en USA importerad spelare upplever skillnader från spel i Sverige gentemot USA. Vår medarbetare Robert Sundberg håller i mikrofonen och vi vill passa på att gratulera honom till det nya arbetet som expertkommentator på VIASAT Sport NFL sändningar.

Vi ses i helgen!

SAFF Media

Slutspelet i Superserien






Hej!

Här kommer glimtar ifrån helgens SM Semifinaler i Superserien.

Håll tillgodo!

SAFF Media

Välkommen till SAFF Media Blogg!

Hej!

På SAFF Mediablogg kommer du att kunna följa förbundsaktiviteter från SAFF Media. Just nu täcker vi SM slutspelet som pågår febrilt runt om vårt land. Till helgen kommer vi att producera glimtar från juniorfinalerna och ett sammandrag från Superseriens final.

Som ni kanske har märkt genomför nu Viasat Sport sin största satsning någonsin på sändningarna från NFL. Det har bl.a. inneburit att den första sändningen (19:00 Visat Sport 1) är med en svensk kommentatorpanel där vår gamle kollega ifrån SAFF Media, Robert Sundberg är expertkommentator. Sedan kommer Viasat Sport att sända mindre reportage ifrån vår egna SAFF verksamhet i halvlekar och under reklamavbrott. Man kan även går till deras hemsida för att titta på WebbTV och de visade reportage. (www.viasatsport.se). Det finns även en blogg där av och med vår expertkommentator.

På återseende!

SAFF Media

RSS 2.0