Samkväm med team USA

Dagen har rasat i raskt tempo med optimalt läge från 7:45 på morgonen. Klockan 8:00 vankas det frukostbuffé som bestod av french toast, scrambled egg, korv, bagels, rostat bröd, sju sorters flingor, mjölk, coca cola!!, frukter och lite annat smått och gott.

Det har varit full fart på träningarna idag med, men väderleken här är mer oviss än Gudun Schymans nästa partitillhörighet. Regn och lite kyligt i morse byttes mot strålande som, över 30 grader och fuktig luft efter lunch. Det var sista passet i nedbrytningsfasen och det var killarna riktigt glada för. Det har dock varit bra drag och positiva vibrationer hela tiden. Inga större blessyrer finns att redovisa i laget utan alla är i gott mod.

Efter sista passet för dagen och efterföljande middag var det dags att interagera med team USA. Lagen begav sig ner till Grand Slam, ett sportcenter med batting cages, äventyrsminigolf, spelhall, basketplaner och andra underhållningsaktiviteter. I morgon kommer ett längre reportage om detta. Lagen möttes i minigolf och umgicks under ett par timmar vilket båda lagen uppskattade enormt. 


Damien Scannella Spelar Minigolf med Tyler Dippel, Fullback som kommer spela för Wisconsin till hösten.


Head coacherna Chuck Kyle och Jan Jenmert går igenom måndagens träningsupplägg.


Nu börjar timmarna rulla mot natt här i Ohio och i morgon återkommer vi med fler inslag.

Sov gott... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0