Den börjar kännas VM bannemig

Idag har Japan och Frankrike anlänt till VM byn och det börjar nu krylla av spelare och ledare på campus. Seden fortsätter att när varje nytt lag anländer så hälsar lagen på campus dem välkomna.

Idag var Derek Schorejs, Kicker som spelat med Ola Kimrin i Cologne Centurions och varit på camp med fem NFL lag, nere på vår träning och hjälpte vår kicker Mattias Kjellson med hans sparkspel. Mattias var mycket nöjd med dagen och lyste som en sol efteråt. Derek gillade vad han såg och kom med hjälpfulla tips. "Det saknas lite höjd bara så har Mattias alla tillgångar för att bli en riktigt bra kicker."


Derek Schorejs instruerar Mattias Kjellson.

Laget har nu dragit ner antal träningar till en per dag, kroppen och knoppen ska nu laddas maximalt fram till lördag. Man kan se lite nerver på träningen, det är inte riktigt 100% fokus ännu, det är en del detaljer som måste förbättras och det finns två dagar kvar att rätta till detta. Men man kan lugnt säga att självförtroendet höjs för varje dag. Då vi har varit på campus näst längs efter USA och vi känner oss trygga med tillvaron, vilket är nog så viktigt. 

Ikväll var det filmkväll för alla lag och många hade samlats i stora filmsalen för att avnjuta gamla klassiska klipp från NFL. Vid kvällsmötet senare fick spelarna en överraskning när HC Jan Jenmert och fystränare Niclas Carlson stämde upp i ett musikuppträdande av högre klass. Sången stod Jan för och Niclas stod för ackompanimanget på dragspel. Och vad var det klassiska stycket tror ni? Jo inget mindre än Stand by me som följdes av ett körande från laget och avslutades med ett härligt jubel. 

Kommentarer
Postat av: Gustav

Hoppas ni lägger upp ett klipp ifrån skönsången :)

2009-06-25 @ 10:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0