Dagen efter...

Tunga huvuden på de flesta idag under morgonen efter debacklet dagen innan. Utvärderingar, frågeställningar, funderingar låg tyngre än en lützendimma på campus. Matchfilm har granskats av coacherna större delen av natt och morgon, svårt att veta om någon blev speciellt mycket klokare. Känns lite som att tränarna tagit nederlaget något tyngre än killarna, något som kanske refelkterar lite av gårdagen också.

Efter förmiddagens möten var lunchen välkommen för det kändes lite som att det var dags att försöka lämna det gamla bakom sig och blicka framåt. Det finns ju trots allt en femteplats att kämpa om. Det var träning på eftermiddagen, mest för att få den fysiska delen av gårdagens match ur benen, doppboll och lite allmän rörelse på kroppen stod på programmet lett av coach Carlson.

Spelarna började repa mod och energin började komma tillbaka, man kunde ana nyanser av leenden igen och positiviteten började sprida sig igen i laget. Dock gäller det att tankarna börjar röra sig mot vad som komma skall om tre dagar då inte många kan kvittera ut ett godkänt betyg i gårdagens drabbning. För Frankrike gjorde inte bort sig mot USA, de spelade tufft och hård och visade upp ett bra spel trots de övermäktiga motståndarna. De rullade på alla sina spelare under matchen för att hålla laget så fräscht som möjligt.

Efter middagen var det dags för en tripp till Hall of Fame, spelarna hade sett fram mot detta och var glada att få ta ett break från campuslivet. Alla coacher stannade kvar på campus för att fortsätta utvärderingen av förra matchen och planera kommande dagars verksamhet. 

Hall of Fame var en grym upplevelse, att få se NFL historiens begynnelse, legenderna, rekorden och bysterna. Efter ett inledande tal av chefen för museet fick alla en rundvandring för att suga in så mycket som möjligt i inspirationsväg, historia och upplevelsen. Efter ett par timmar var det dags för en autografsession, alla lagen presenterades och ställde sedan upp för fansen som tagit sig dit. Som en liten överraskning körde sedan Nya Zeeland en Haka som uppskattades av fansen och de andra lagen. 




Sen fick fansen möjlighet att träffa spelarna, få autografer och vara med på bild. Svenska laget stod en halvitmme och poserade och skrev innan det var dags för spelarna att ta en tur till souvenirbutiken för att senare bege sig tillbaka för kvällens sista möte.   

 

Kommentarer
Postat av: Haka

Filma Haka dansen nästa gång! xD

2009-06-29 @ 08:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0