Bad dax

Rutinen börjar lägga sig i det svenska lägret, "läge på" initierar dagen följt av frukost, möte, träning, lunch, möte, träning, middag, aktivitet, players lounge, sova. Men idag var det dags för en aktivitet som många såg fram emot.


På dagens första träning hade Team Sverige besök av USA Football youth camp, 100 ungdomar som ville se på träningen och träffa de svenska spelarna. Det var annars en lugn träning, lite kontakt och mycket finjusteringar i förberedelserna inför Mexiko matchen.


På eftermiddagen kom det tredje laget till campus. Team Nya Zeeland anlände, och om vi hade en tuff resa hit så hade de nog en ännu värre. Efter flygningen från Wellington till Chicago hade de en åtta timmars bussresa till Canton.  Det svenska och amerikanska lagen hälsade de nya spelarna välkommna.


Efter gårdagens artiklar i pressen om träningen tillsammans med USA var TV-kanalen Fox 8 här och gjorde reportage. De fick en pratstund med Sveriges HC Jan Jenmert samt lagets quarterbacks Andrée Jenmert och Fabian Söderberg. Även AP, Sveriges motsvarighet till TT, var där och fick prata med OL Sebastian Johansson och Jan Jenmert.


Även andra träningen gick i första träningens tecken och såg riktigt bra ut. Blocking scheman satt, bollar fångades och adjustments var gjorda enligt plan. Ett självförtroende har infunnit sig och harmoni råder i det svenska laget.


På kvällens aktivitetsplan stod det bad. Två bussar hämtade upp det svenska laget och efter en 15 minuters bussresa skvalpade vågorna lugnt i det svala utomhusbadet. Men inte länge då grabbarna snabbt hade bytt om och slängt sig i svalkan. Först en 30 minuters vattengympa ledd av lagets fysioterapeut Sofia. Glad allsång uppstod och njutningen vibrerade. Avslutningsvis var det fritt bad och flocken samlades efter ett tag vid tremeterssvikten där ett inofficiellt lagmästerskap i dyk från hög höjd avgjordes. Segern delades av Mattis Kjellson och Philip Persson.


Svenska laget ställde gärna upp på en bild med alla badvakter efter den härliga kvällen.


Detta var ett mycket uppskattat inslag, att få komma från campus och samtidigt få leka av sig lite. Glada och positiva begav sig senare truppen av hemåt för en god natts sömn.  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0